<<<       Moravice 2009 - příprava       >>>

PŘÍPRAVA NA MORAVICI:

Část první 9.dubna:
Obhlídka lodí a začátek výroby sedaček

Tak tohle máme spravit? Ajtakrajta, to jsem ale minule pěkně řádil!       Střetáváme se u Bartiče, abychom se podívali na Štykovy lodě, pardón na Vedoucího šífy, které marně spravuje již několik let. Ano, na tomhle pokoříme Moravici! Proto svolal své poddané, aby jim ukázal, co a jak mají vyspravit. Záhy odhalujeme množství drobných trhlin a jedné ďůry jak vrata. Vedoucí jásá: "Konečně budete mít práci, bando líná!" Piliňák poslušně začíná s výrobou první části chybějících sedaček. Druhou dostává za úkol od Vedoucího telefonicky Polda...

Část druhá 11.dubna:
Lepení lodí Štykovým nádobíčkem

      Jestli jste ještě nikdy neviděli kouzelníka Pokustóna v akci, máte právě jedinečnou příležitost. Celé osudné dopoledne jsme skládali maturitu, jakže se ty proklaté bárky vlastně spravují. Výsledek našeho snažení se dostavil. Zde vidíte výsledek! Všichni jsme měli v lepení lodí premiéru a teď už myslím mohu prozradit, že velmi zdařilou! Ze začátku jsme měli trochu strach, ale s postupem času jsme jej překonali a stali se z nás odborníci na slovo vzatí. Štyk míchal laminátové lektvary, jako by celý život nedělal nic jiného. Lodě dostaly nový kabát - nové vrstvy laminátu. Vedoucímu se to ovšem stále zdá málo a tak nás u Bartiče čeká ještě jedna brigáda.

Část třetí 14. dubna:
Nákup pádel a dokončení lepení

Tak co dále? Kouzelník Pokustón opět zasahuje!       Ráno jsem byl vyslán jako zodpovědná osoba na nákup pádel. Přebíral jsem přebíral a snad jsem nepřebral a koupil nakonec ta správná.
      U Bartiča to byla takzvaná rychlo akce. Už jako zruční lepiči vkládáme a lepíme jeden laminátový plát za druhým. Za hodinku a čtvrt nebylo co řešit a mizíme do Klimkovic. Bartič ovšem stále nemá zhotoveny a namontovány sedačky!

Část čtvrtá 16. dubna:
Lepení Rejžeho lodě

Náš nový vercajk! Rejže, drž to pořádně!       U mě se trochu potíme. Ani ne tak prací jako přemýšlením, jakže opravit středovou výztuhu lodě, která je ve značném stadiu rozkladu. Nakonec volíme kombinaci dřeva a ocelové kulatiny, kterou jsem čajzl taťkovi. Letos budeme mít holt méně rajčat. Jó a Bartič nemá sedačky samozřejmě vyrobeny!

Mějte se blaze a vzpomínejte na nás v dobrém, v sobotu nabíráme kurs Moravice.
Za klenbovní sekci vodomilů Rejže


Ahóóój v sobotu na Moravici!

--- anketa ---

Hledáme slogan optimální sestavu lodí na otvírání řeky Moravice. Pomozte nám!

      Stále ještě nevíme, v jakém obsazení se naše posádky vydají vstříc burácejícím vodám čarokrásné Moravice. Vedoucí tají sestavu a nejspíš ji odtajní až v den odjezdu. Podle vodáckého redaktora deníku Sport Franty Pádla bude předpokládaná sestava vypadat takto: Maro se Simčou - bo, kdo se na Mara umí usmát tak jak ona? Polda rozhodně ne. Vedoucí s Bartičem - bo, kdo jiný lépe zvládne kočírovat loď z pozice háčka, když Vedoucí zrovna nasává, než Polančicí kojený Bartič. Rejže s Poldou - bo, čí rotyka může udržet Poldu neustále ve střehu před nástrahami zrádných šutrů a divokých šlajsen. Prý možná dojde i na Rejžeho vendetu za to, že mu Polda znetvořil kytaru. Co vy na to, jak by jste to postavili? Maro se Simčou jsou jasní, ale co následující kvarteto -Vedoucí, Bartič, Polda, Rejže, v jakém složení budou hazardovat své už beztak zmařené životy?! Indurajn:-)


--- nezbytná galérka ---
Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí! Moravice 2009 aneb Po dobré opravě řeka nikoho nezaskočí!
Poslední aktualizace: