<<<       Arabela Klenba seriál       >>>

16. listopadu 2008

      Jestli si dobře vzpomínám, Klenba seriál mne napadla už někdy vloni. Začít s Arabelou, to jsme při nějaké příležitosti konzultovali se Simčou. Jako ideální se nám tenkrát líbil termín, kdy léto a pěkný podzim dají definitivní valy, přijdou plískanice a to bude ten správný čas, kdy člověk v Klenbě vydrží déle než normálně. Předchozí oslava Čestmírových narozenin a týden stará VŘSR Klenba nám však potvrdily, že vydržet déle v Klenbě nám problém vůbec nečiní. Termín jsme stanovili na předvečer výročí Sametové revoluce a vůbec jsme netušili, že Věrce prodloužíme třetí směnu do ranních hodin...

      V pátek jsme úspěšně oslavili padesáté čestmíroviny, o den později byly ve vinárce pro změnu tanečky a tak jsme si říkali, že neděle, po které přichází sváteční pondělí, bude na první seriálovou zkoušku ideální příležitost. Od pátku jsme se neviděli a tak byla Věrka půl hodiny před pátou, kdy vše mělo propuknout, docela nervózní a raději poslala esemesku, jestli se dneska bude vůbec něco dít.
      Zbytečná starost. Na mne je přece spoleh:-) Takže před pátou jsem byl na místě, kromě televizního stolu byla přítomna už jen Věrka a tak jsme klábosili o výčepu, probírali drby z oslavy a trnuli, jestli přece jen někdo přijde. Nakonec jsme nezačali v pět, ale dali jsme si akademickou půlhodinku, pak Aleš Brekoun zapojil dvd k televizi a rozezněla se známá znělka. Pan Majer zazvonil zvonečkem, později zabil vlka a začaly se odvíjet další neuvěřitelné příběhy. Však to znáte sami:-)
      Otázkou bylo, jestli člověk vůbec vydrží takovou zátěž. Přece jen jsme dávali jednotlivé díly i se znělkami, aby byl čas vydechnout a případně probrat právě nabité zážitky, protože jinak se moc u seriálu nemluvilo. Televizní stůl, který se chvíli bavil, nakonec otráveně utekl, přišlo pár jiných, ale jinak jsme úspěšně zaplnili celou Klenbu. I Honajzerovi pojali Klenbu jako poněkud větší Večerníček pro Honzíka, který si moc z Arabely nedělal a raději si chodil pořád pro bombóny:-)
      Pohádek byl konec chvíli před půlnocí a i na ostatních statečných bylo vidět, že přivítali poslední znělku s úlevou. Konečně se začalo vykládat a Věrka si hodila další noční, poáč nás Pižwa nakonec rozvezl ažž ve čtyři ráno. Díky!
      A propos, co vy ostatní říkáte na 1. seriálovou Klenbu. Bude ještě nějaké příště?

081124 Indurajn:-)


Pozvánka:
1. KLENBA SERIÁL,
!!! začínáme v neděli 16. listopadu v 17:01 !!!

Arabelu a Věrku zásadně doporučuji!!!       Zkusíme založit novou tradici. Ti z vás, kteří se protančí ze sobotních tanečků do neděle, a konečně i ti ostatní, možná budou uvažovat, co s načatou nedělí před pondělním svátkem. Nápad, uspořádat seriálovou Klenbu, se některým z nás honí hlavou již několik let. A tak se ji pokusíme letos poprvé uspořádat. Pro členy klubu bude minutu od páté odpolední připraveno promítání legendární a námi tolik oblíbené Arabely. ... si děláš srandu, ne? Věrka bude opět v hlavní roli? Kua, u toho musím být! Samozřejmě pouze první sezóny, poáč všichni víte, že ty další už stály za ..., no však víte:-) A tak, nechcete - li propásnout volnou židli, dejte vědět minimálně Věrce, která se kromě fandění Rumburakovi, bude snažit obsluhovat i onu magickou pípu. A abych nezapomněl, účast je samozřejmě povinná pro všechny členy klubu!

Indurajn:-)


Poslední aktualizace: